29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşi, yüce Türk milletinin büyük fedakârlıkları ve destansı kahramanlıkları sayesinde 29 Ekim 1923 tarihinde bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin ilanı ile sonuçlanmıştır. Cumhuriyet değerleri, milli birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesidir.

Bir neslin üstün gayret ve fedakarlıklarıyla kurduğu ve bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içinde, vatanımızın sarsılmaz bütünlüğüne ve ulusumuzun birlikteliğine her zamankinden de çok önem vermeliyiz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93'inci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Ecz. İbrahim ERTÜRK

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Adına