EVDE BAYRAM VAR...

Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Tüm İslam alemi tarafından büyük bir coşku ve heyecan ile yaşadığımız Ramazan ayını tamamlayarak hep birlikte Ramazan Bayramını kutlayacağız. En iyi değerlerin hatırlandığı, en güzel değerlerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayramı daha yaşamının mutluluğu içindeyiz. Bizi biz yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan bayramlar, hoşgörünün de simgesidir. Bu hoşgörü timsali olan bayramlar, yediden yetmişe büyük küçük birbirimize sıkıca kenetlendiğimiz, en güçlü duygularla yaşadığımız nadide günlerdir.  Bu yıl içinde bulunduğumuz Pandemi dolayısıyla küçük ve büyük, hısım ve akrabalarımızla bir araya gelemeyeceğiz. Fakat gönüllerimiz, fikirlerimiz her daim birlikte olacak. Hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu hep beraber yaşayacağımız Ramazan Bayramının, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler, tüm üyelerimizin, Eczacılık sektörünün ve halkımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Pandemi sürecinin  en kısa zaman tamamen atlatıldığı, sağlıklı ve mutlu bir bayram dileriz.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Adına

Başkan