Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızın  sosyal hayatında birlik, beraberlik, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularının zirveye çıktığı, aynı zamanda manevi değerlerin, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Mübarek Ramazan Bayramını daha geride bırakıyoruz.

Bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü ortamının güçlendiği, insanlarımız arasındaki birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların önlendiği, Milli ve Manevi duygularımızın daha da üst seviyelere çıktığı müstesna günlerdir. Millet olarak Ramazan’da, Bayramlarda doyasıya yaşadığımız bu mutluluk ve huzuru yılın tüm günlerine yaymalıyız. Aynı zamanda, aramızdaki sevgi, muhabbet ve dayanışma vesilesi olan bayramlar, millet olarak birliğimizi ve bütünlüğümüzü göstermek için de bir fırsattır.

Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı, en içten dileklerimle tebrik ediyor; bayramın, ülkemize  ve Eczacılık sektörüne ve tüm üyelerimize  hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Adına

Ecz. Kadir Serkan TEKİN