2019 YILI KÜTLE VE TERAZİ MUAYENELERİ

2019 Yılı Hassas Terazi ve Kütle Muayene İşlemleri ile ilgili yapılması gerekenler !!!

Muğla Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü 17/01/2019 tarih, TR/48-E.85 Sayılı yazısına istinaden;

KÜTLE SETİ(GRAM TAKIMLARI) MUAYENELERİ

Kütle setlerinin muayenesi Muğla İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yine eczanelerde yapılacaktır. Bu muayene için 2 farklı yere ücret yatırılacaktır. Bu ücretler  damga ücreti ve yerinde muayene ücretidir.

( KÜTLE SETİ ) Damga ve Yerinde Muayene Ücretleri :

KÜTLE SETİ İÇİN DİLEKÇE tıklayınız.

TERAZİ İÇİN YAPILACAK İŞLEMLER:    En son 2017 yılı içerisinde hassas terazi ve kütle muayenesini yaptırmış eczacılarımızın ceza ile karşı karşıya kalmaması için 25.02.2019 tarihine kadar muayenelerini yaptırmak üzere başvurularını yapmaları gerekmektedir. Terazi muayene başvurusunda tartı aletinin bulunduğu il esastır. İlimiz sınırları içinde faaliyet göstermekte olan eczacılarımızın kullanmakta oldukları II. Sınıf Otomatik Olmayan Tartı aletlerinin muayene ve damgalama işlemleri için İlimizde bulunan yetkili (SELMAN KALİBRASYON İRTİBAT : 0542 664 2668) Firmaya ulaştırılmak üzere 25/02/2019 tarihine kadar ekteki TERAZİ BEYAN FORMUNU doldurarak, odaya göndermeniz ve Terazi muayene ücretini, firma yetkilileri yıl içerisinde terazilerinizin yerinde muayenesi için eczanelerinize geldiklerinde muayene sonrasında kendilerine ödemeniz gerekmektedir.

TERAZİ İÇİN BEYAN FORMU TIKLAYINIZ

NOT: * Kütle ve Terazi muayene işlemleri ayrı ayrı olup her ikisinin de muayene tarihlerine bakarak başvurularınızı dikkatle yapmanız önemle rica olunur.

** Terazilerini yeni almış olan üyelerimizin üzerindeki damga tarihlerini kontrol edip damga tarihinden 2 yıl sonra muayenelerini yaptırmaları gerekmektedir.2018 yılında (kütle ve terazi ) muayene yaptıran eczanelerimiz bu haberi dikkate almayacaktır.