2019 YILI ODA AİDATLARI VE 2019 YILI ECZANE PAKET SİGORTASI YENİLEME İŞLEMLERİ

2019 yılı oda aidat miktarları belirlenmiştir. İlgili ödemelerle ilgili kalemler ve miktarlar aşağıda çıkarılmıştır. Ödemeleriniz sadece odamıza aracılığıyla kredi kartı, Nakit, Mail order veya havale yöntemiyle gerçekleştiriniz.

Ayrıca Bilindiği Üzere TEB Artı Sigorta tarafından Oda aidatları ödemelerini gerçekleştiren üyelerimize yapılan ücretsiz Eczane Paket Sigortaları yenilenme işlemlerine başlanacaktır.

Ancak bu üyelerimizin  olanaktan yararlana bilmesi için gecikmiş ve ödenmemiş aidat borçlarının olmaması gerekmektedir. Bu nedenle  fırsattan yaralanmak isteyen üyelerimizin odamızla irtibata geçerek ödemelerini acilen yapmaları gerekmektedir.

ECZANE PAKET SİGORTASI ve Türk Eczacıları Birliği yazısı için TIKLAYINIZ

Üyelerimizin yıllık aidat bedelleri aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu ödemeler ile birlikte Geçmiş yıllara ait  cari hesaplarınızın da kapatılması gerekmektedir. 2019 Eczane Sigorta Paketinin başlatılması ve reçete tevzi siteminde sıkıntı yaşamamanız adına ödemelerinizi ivedilikle odamızdan cari hesabınız ile ilgili bilgi alarak NAKİT, KREDİ KARTI VEYA AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA HAVALE yoluyla ödeme yapabilirsiniz.

NOT: EKSİK VEYA FAZLA ÖDEME YAPMAMANIZ İÇİN  ÖDEME YAPMADAN ÖNCE ODAMIZLA MUTLAKA İRTİBATA GEÇİNİZ....

TEB Artı Sigorta ve Reasürans Brokerliği “TEB Grup İlk Ateş Eczane Sigortası” tıklayınız

32. Bölge Muğla Eczacı Odası hesabı Ziraat Bankası Muğla Şubesi

Hesap Numaramız : TR 3200 0100 0201 3578 7845 5001