“Başkanımız Ecz. İbrahim ERTÜRK’ün Veda Yazısı”

Sayın Meslektaşlarım, Çok Kıymetli Arkadaşlarım;

1999 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik ve Başkanlık olmak üzere her kademesinde büyük bir mutluluk ve özveri ile 19 yıl hizmet ettiğim, ailem gibi gördüğüm odamızdaki görevimden, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekilliği aday adaylığı başvuru için ayrılmış bulunmaktayım. 19 yıl boyunca sizleri tanıyıp sizlere hizmet etme fırsatını bulmak benim için büyük mutluluktu. Görevim süresince istemeden ve bilmeden kırdığım, üzdüğüm arkadaşım olduysa beni bağışlasın. Bana vermiş olduğunuz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Başka bir mutluluğum da; bu onurlu görevi, aynı sorumluluk ve azimle yapacaklarına gönülden inandığım ve her zaman destekleyip yanlarında olacağım mesai arkadaşlarıma bırakmış olmam. Oluşan yeni yönetimimize başarılar diliyor, her zaman onların yanında olacağımı belirtmek istiyorum. Bu vesileyle odamızın tüm kurullarındaki arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.
Ayrıca görevim süresince odamızda hizmet veren tüm personel arkadaşlarıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Benden yana hakkım helaldir, sizler de hakkınızı helal edin, saygılarımla

Ecz. İbrahim ERTÜRK