Nisan Dönemi Reçetelerinin Medula Eczane Provizyon Sisteminde Yeniden Kaydedilmesi Hakkındaki güncel bilgiler şu şekildedir

Eczane indirim oranlarına esas hasılat tutarları ile reçete başı hizmet bedellerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak güncellemenin ve stok düzenleme hakkından yararlanan meslektaşlarımızın hasılat tutarının stok düzenleme için kestiği fatura düşülerek hesaplanmasına ilişkin işlemlerinin Nisan dönemi faturaları için de geçerli olacaktır.

Halihazırda sisteme kaydedilmiş olan reçetelerin çağrılarak yeniden kaydedilmesi işlemleri için gerekli düzenlemeler Medula Eczane Provizyon Sisteminde 15.05.2019 Çarşamba günü akşam saati itibariyle tamamlanmış olup,
sisteme kaydedilmiş reçetelerin çağrılarak, yeni düzenlemelere uygun şekilde yeniden kaydedilmesi işleminin gün içerisinde yapılması rutin işlemleri  etkileyebileceğinden; reçete çağırma ve yeniden kaydetme işlemlerinin hergün saat 17:00 den sonra yapılacak şekilde planlandığı bilgisi alınmıştır.

Sözkonusu işlemin gerçekleştirilmesinde, KAYDET butonuna basılmadığı takdirde işlem tamamlanmadığından, yeniden kaydetme işlemi sırasında, KAYDET tuşuna basılması önemlidir.