ODA YILLIK AİDATLARI VE ECZANE PAKET SİGORTASI

Bilindiği Üzere TEB Artı Sigorta tarafından Oda aidatları ödemelerini gerçekleştiren üyelerimize yapılan ücretsiz Eczane Paket Sigortaları yenilenme işlemlerine 10 Şubat 2018 itibari ile başlanmıştır. Geçen Yıl 100.000,00 TL olan sigorta teminatı bu yıl iyileştirmeler yapılara 120.000,00 TL ye çıkarılmıştır.

Ancak bu üyelerimizin  olanak tan yararlanmak içi gecikmiş ve ödenmemiş aidat borçlarının olmaması gerekmektedir. Bu nedenle şubat ayı sonuna kadar bu fırsattan yaralanmak isteyen üyelerimizin odamızla irtibata geçerek ödemelerini acilen yapmaları gerekmektedir.

ECZANE PAKET SİGORTASINDA yapılan iyileştirme ve Türk Eczacıları Birliği yazısı ektedir.

Üyelerimizin yıllık aidat bedelleri aşağıda belirtilmiştir. Ayrıca bu ödemeler ile birlikte 2017 yılı cari hesaplarınızın da kapatılması gerekmektedir. 2018 Eczane Sigorta Paketinin başlatılması ve reçete tevzi siteminde sıkıntı yaşamamanız adına ödemeleriniz ay sonuna kadar odamızdan cari hesabınız ile ilgili bilgi alarak NAKİT, KREDİ KARTI VEYA AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA HAVALE yoluyla ödeme yapabilirsiniz

NOT: EKSİK VEYA FAZLA ÖDEME YAPMAMANIZ İÇİN  ÖDEME YAPMADAN ÖNCE ODAMIZLA MUTLAKA İRTİBATA GEÇİNİZ....

32. Bölge Muğla Eczacı Odası hesabı Ziraat Bankası Muğla Şubesi

Hesap Numaramız : TR 3200 0100 0201 3578 7845 5001