Rehber Eczanem (Smart Eczane) Programı'nda yer alan meslektaşlarımızın dikkatine !

Rehber Eczanem (Smart Eczane) Programı kapsamında daha önce Sürekli Mesleki Gelişim (CPD) temel eğitimini almış eczacılarımızdan, "Diyabet Danışmanı Eczacı" hedefi için düzenlenecek olan "Diyabet" konulu eğitime katılmak isteyenlerin, 13 Ekim 2017 Cuma Günü Saat 16.30 a kadar odamız personelinden Ömüral Çengel'e kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

NOT: Bu eğitime katılabilmek için Rehber Eczanem (Smart Eczane) Programı'nda yer almak gerekmektedir.

Rehber Eczanem (Smart Eczane) Programı’nda yer almayan meslektaşlarımızın dikkatine !

Rehber Eczanem (Smart Eczane) Programı’nda yer almayan eczacılarımız için, talep gelmesi halinde (Minimum 20 kişi olacak şekilde) yeniden eğitim planlaması yapılacaktır. Söz konusu programa yeni katılmak isteyen eczacılarımızın da aynı tarihe kadar odamıza kayıt yaptırmaları gerekmektedir.