SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (EYLÜL 2019)

Fethiye         : 01- 13 EYLÜL 2019  tarihleri arasında13 EYLÜL 2019 CUMA günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 EYLÜL 2019 CUMA     15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 13 EYLÜL 2019 CUMA      12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 13 EYLÜL 2019 CUMA      10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 12 EYLÜL 2019 PERŞEMBE   ECZANELERDEN

Milas             : 12 EYLÜL 2019 PERŞEMBE  Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 12 EYLÜL 2019 PERŞEMBE saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 11 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 11 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA    14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 14 EYLÜL 2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13:00'a kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (AĞU-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur