SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (AĞUSTOS 2019)

Fethiye         : 01- 08  AĞUSTOS 2019  tarihleri arasında, 08 AĞUSTOS 2019  PERŞEMBE  günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       :  08 AĞUSTOS 2019  PERŞEMBE    15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 08 AĞUSTOS 2019  PERŞEMBE       12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 08 AĞUSTOS 2019  PERŞEMBE      10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         :  07 AĞUSTOS 2019  ÇARŞAMBA  ECZANELERDEN

Milas             : 07 AĞUSTOS 2019  ÇARŞAMBA   Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 07 AĞUSTOS 2019  ÇARŞAMBA         saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 06 AĞUSTOS 2019 SALI  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 06 AĞUSTOS 2019 SALI    14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 08 AĞUSTOS 2019  PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE  kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir(TEM_19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur