SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (ARALIK 2019)

Fethiye         : 01- 13 ARALIK 2019  tarihleri arasında, 13 ARALIK 2019 CUMA günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 ARALIK 2019 CUMA   15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 13 ARALIK 2019 CUMA   12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 13 ARALIK 2019 CUMA   10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 12 ARALIK 2019 PERŞEMBE  ECZANELERDEN

Milas             : 12 ARALIK 2019 PERŞEMBE   Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 12 ARALIK 2019 PERŞEMBE  saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 11 ARALIK 2019 ÇARŞAMBA  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 11 ARALIK 2019 ÇARŞAMBA   14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 14 KASIM 2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13:00'a kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (KAS-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur