SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (ARALIK 2021)

REÇETE TESLİMİ ESNASINDA EKTE BULUNAN FORMU DOLDURARAK A GRUBU REÇETE TORBASININDAKİ CEP İÇİNE FORMU MUHAKKAK KOYMANIZ GEREKMEKTEDİR. FORMU BİLGİSAYARINIZA İNDİREREK BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURUMALISINIZ VE FORMA EK OLARAK TÜM REÇETE GRUPLARININ ÖZET BİLGİLERİNDEN 1 ER TANE FORMA İLİŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

REÇETE TESLİM TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

Odadan poşet alımlarınızda hangi grub reçeteleriniz için poşet aldıracağınızı alacak kişiye muhakkak bildiriniz

SGKya kesmiş olduğunuz faturaları poşetler koyarken poşet dışından faturanın tamamen okunacak şekilde poşete konulması gerekmektedir. Faturaları reçete içlerine,  zarf içine, katlamadan ve ters koymadan okunacak şekilde koyulması gerekmektedir.

A GRUBU REÇETELERİ BEYAZ POŞETE

B GRUBU REÇETELERİ SARI POŞETE

C GRUBU REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE

YURTDIŞI REÇETELERİ YEŞİL POŞETE

MEDİKAL REÇETELER MAVİ POŞETE

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TURUNCU veya ÜZERİNDE KAN ÜRÜNÜ YAZAN KIRMIZI  POŞETE

Program aşağıda sunulmuştur.

Fethiye ve Seydikemer       :  10 ARALIK  2021 CUMA  SAAT 12:00 ye kadar  Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 10 ARALIK  2021 CUMA      SAAT 13:00 SONRASI ECZANELERDEN

Ortaca          : 10 ARALIK  2021 CUMA       SAAT 11:30 SONRASI ECZANELERDEN

Köyceğiz       : 10 ARALIK  2021 CUMA         SAAT 10:30 SONRASI ECZANELERDEN

Yatağan         : 09 ARALIK  2021 PERŞEMBE  SAAT 11:00 - 11:30 ARASI ECZANELERDEN

Milas             : 09 ARALIK  2021 PERŞEMBE      SAAT  12:00 - 13:00 ARASI MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDE

Bodrum         : 09 ARALIK  2021 PERŞEMBE        SAAT 15:00 - 16:00 ARASI ARDO CAFE (KONACIK MAH

Datça                  : 08 ARALIK  2021 ÇARŞAMBA  SAAT 12:00 DAN SONRA ECZANELERDEN

Marmaris          :  08 ARALIK  2021 ÇARŞAMBA    14:00 15:00 ARASI DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Menteşe - Ula - Kavaklıdere   10 ARALIK 2021 CUMA   SAAT 17:00 A KADAR ODA BİNAMIZA

TESLİM TARİHLERİNDE EVRAKLARI YETİŞTİREMEYEN ÜYELERİMİZ 10 ARALIK 2021 CUMA     SAAT 13:00 A KADAR  ODAMIZA EVRAKLARI MUHAKKAK ULAŞTIRMALIDIRLAR

E-REÇETE OLAN REÇETELER SIRAYA KONULMAYACAK, E REÇETE İÇERİSİNDE KÜPÜRÜ BULUNAN VEYA MAJİSTRAL TARİFE İLAÇ OLAN E REÇETELER SIRAYA KONULACAKTIR. , E REÇETE OLMAYAN REÇETELER DÖKÜM LİSTESİNDEKİ SIRA NUMARASI VERİLEREK DİZİLECEKTİR.

C GRUBU SIRALI DAĞITIM REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE KONULARAK ÖZET BİLGİSİ ÜZERİNE YAPIŞTIRILACAK VE POŞET ÜZERİNE C GRUBU REÇETELERİNİN OLDUĞU BELİRTİLECEKTİR.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ VE C GRUBU REÇETELERİ AYRI AYRI KIRMIZI POŞETLERE KONULACAK VE ÜZERİNE KAN VEYA C GRUBU REÇETESİ OLARAK BELİRTİLECEKTİR.

Yurt Dışı Reçetesi Yapan Üyelerimiz döküm listesinin üzerine muhakkak sicil numarası yazması gerekmektedir.

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (KAS-21) . Bilgi Edinilmesi rica olunur