SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (EKİM 2019)

Fethiye         : 01- 11 EKİM 2019  tarihleri arasında, 11 EKİM 2019 CUMA günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 11 EKİM 2019 CUMA    15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 11 EKİM 2019 CUMA     12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 11 EKİM 2019 CUMA     10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 10 EKİM 2019 PERŞEMBE   ECZANELERDEN

Milas             : 10 EKİM 2019 PERŞEMBE Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 10 EKİM 2019 PERŞEMBE saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 09 EKİM 2019 ÇARŞAMBA  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 09 EKİM 2019 ÇARŞAMBA   14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 14 EKİM 2019 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE  kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (EY-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur