SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (EYLÜL 2020)

ÖNEMLİ:

(AĞUSTOS 2020 AYINA AİT REÇETE VE FATURALARI) EYLÜL 2020 REÇETE TOPLAMA DÖNEMİNDE PANDEMİ ÖNCESİ SİSTEME DÖNÜLMÜŞTÜR. REÇETELERİ AŞAĞIDA BELİRTİLEN YER VE ZAMANLAR ARASINDA ODAMIZ TARAFINDAN HİZMET BEDELİ KARŞILIĞI TOPLANACAKTIR.

Fethiye ve Seydikemer       : 11 EYLÜL 2020 CUMA SAAT 12:00 ye kadar  Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 11 EYLÜL 2020 CUMA      SAAT 13:00 SONRASI ECZANELERDEN

Ortaca          : 11 EYLÜL 2020 CUMA   SAAT 11:30 SONRASI ECZANELERDEN

Köyceğiz       : 11 EYLÜL 2020 CUMA   SAAT 10:30 SONRASI ECZANELERDEN