SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI REVİZE EDİLMİŞ (HAZİRAN 2019)

Fethiye         : 01- 19  HAZİRAN 2019  tarihleri arasında19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA  günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA    15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA      12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA      10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 18  HAZİRAN 2019  SALI ECZANELERDEN

Milas             : 18  HAZİRAN 2019  SALI   Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 18  HAZİRAN 2019  SALI         saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 17  HAZİRAN 2019  PAZARTESİ  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 17  HAZİRAN 2019  PAZARTESİ   14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 20 HAZİRAN 2019  PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE  kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (MAY-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur