SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI REVİZE EDİLMİŞ (HAZİRAN 2019)

REÇETE TESLİMİ ESNASINDA EKTE BULUNAN FORMU DOLDURARAK A GRUBU REÇETE TORBASININDAKİ CEP İÇİNE FORMU MUHAKKAK KOYMANIZ GEREKMEKTEDİR. FORMU BİLGİSAYARINIZA İNDİREREK BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURUMALISINIZ VE FORMA EK OLARAK TÜM REÇETE GRUPLARININ ÖZET BİLGİLERİNDEN 1 ER TANE FORMA İLİŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

TESLİM TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

Odadan poşet alımlarınızda hangi grub reçeteleriniz için poşet aldıracağınızı alacak kişiye muhakkak bildiriniz

SGKya kesmiş olduğunuz faturaları poşetler koyarken poşet dışından faturanın tamamen okunacak şekilde poşete konulması gerekmektedir. Faturaları reçete içlerine,  zarf içine, katlamadan ve ters koymadan okunacak şekilde koyulması gerekmektedir.

A GRUBU REÇETELERİ BEYAZ POŞETE

B GRUBU REÇETELERİ SARI POŞETE

C GRUBU REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE

YURTDIŞI REÇETELERİ YEŞİL POŞETE

MEDİKAL REÇETELER MAVİ POŞETE

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TURUNCU veya ÜZERİNDE KAN ÜRÜNÜ YAZAN KIRMIZI  POŞETE

Program aşağıda sunulmuştur.

Fethiye         : 01- 19  HAZİRAN 2019  tarihleri arasında19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA  günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA    15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA      12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 19  HAZİRAN 2019  ÇARŞAMBA      10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 18  HAZİRAN 2019  SALI ECZANELERDEN

Milas             : 18  HAZİRAN 2019  SALI   Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 18  HAZİRAN 2019  SALI         saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 17  HAZİRAN 2019  PAZARTESİ  SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 17  HAZİRAN 2019  PAZARTESİ   14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 20 HAZİRAN 2019  PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE  kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

E-REÇETE OLAN REÇETELER SIRAYA KONULMAYACAK, E REÇETE İÇERİSİNDE KÜPÜRÜ BULUNAN VEYA MAJİSTRAL TARİFE İLAÇ OLAN E REÇETELER SIRAYA KONULACAKTIR. , E REÇETE OLMAYAN REÇETELER DÖKÜM LİSTESİNDEKİ SIRA NUMARASI VERİLEREK DİZİLECEKTİR.

C GRUBU SIRALI DAĞITIM REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE KONULARAK ÖZET BİLGİSİ ÜZERİNE YAPIŞTIRILACAK VE POŞET ÜZERİNE C GRUBU REÇETELERİNİN OLDUĞU BELİRTİLECEKTİR.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ VE C GRUBU REÇETELERİ AYRI AYRI KIRMIZI POŞETLERE KONULACAK VE ÜZERİNE KAN VEYA C GRUBU REÇETESİ OLARAK BELİRTİLECEKTİR.

Yurt Dışı Reçetesi Yapan Üyelerimiz döküm listesinin üzerine muhakkak sicil numarası yazması gerekmektedir.

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (MAY-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur