SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (MAYIS 2019) GÜNCEL

Fethiye         : 01- 23 MAYIS 2019  tarihleri arasında 23 MAYIS 2019  PERŞEMBE  günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe

Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 23 MAYIS 2019  PERŞEMBE       15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 23 MAYIS 2019  PERŞEMBE     12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 23 MAYIS 2019  PERŞEMBE      10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 22 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA ECZANELERDEN

Milas             : 22 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA  Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 22 MAYIS 2019  ÇARŞAMBA        saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 21 MAYIS 2019 SALI SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 21 MAYIS 2019 SALI  14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 23 MAYIS 2019  PERŞEMBE GÜNÜ MESAİ  BİTİMİNE    kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (Nİ-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur