SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (MAYIS 2020)

ÖNEMLİ:

NİSAN 2020 SGK FATURALARI TOPLAMA İŞLEMİ COVİD-19 TEDBİRLERİ ÇERÇEVESİNDE ODAMIZ TARAFINDAN İLÇE TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TOPLUCA ALINACAKTIR.

SGK YA FATURA KESEN TÜM ÜYELERİMİZ FATURALARI KARGO YOLUYLA GÖNDERMEMESİ GEREKMEKTEDİR. TÜM ECZANELERİMİZİN FATURALARI ODAMIZ TARAFINDAN GÖTÜRÜLECEKTİR. İÇERİSİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM SÜRESİNCE TESLİM İŞLEMİ ODAMIZ TARAFINDAN YAPILACAK OLUP SÜREÇ SONUNA KADAR ÜYELERİMİZDEN HİZMET BEDELİ ALINMAYACAKTIR.

ÜYELERİMİZ FATURALARINI 07 MAYIS 2020 24:00'A KADAR KESMEK ZORUNDADIRLAR.

KESİLEN FATURALAR EKSİKSİZ VE AŞAĞIDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE HAZIRLANIP TEK BİR POŞET İÇERİSİNE KONULARAK AŞAĞIDAKİ PROGRAMDA BELİRTİLEN SAATE KADAR BELİRTİLEN İLÇE TEMSİLCİLİKLERİMİZE BIRAKMASI GEREKMEKTEDİR. BEKLEME YAPILMAYACAK OLUP ECZANELER DOLAŞILMAYACAKTIR.

SGK REÇETE ÇANTASI İHTİYACI OLAN ÜYELERİMİZİN TESLİMDEN ÖNCE ÇANTALARINI ODAMIZDAN TEMİN EDEREK  FATURALARINI TAMAMLAMALARI VE İCMAL ONAYLARINI TAMAMEN BİTİRMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

Fethiye ve Seydikemer       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA SAAT 12:00 DE  Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA     14:00 DA ARI ECZANESİNDEN

Ortaca          : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA      YAŞAR ECZANESİNDEN

Köyceğiz       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA     CEMRE ECZANESİNDEN