SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (MAYIS 2020)

ÖNEMLİ:

NİSAN 2020 SGK FATURALARI TOPLAMA İŞLEMİ COVİD-19 TEDBİRLERİ ÇERÇEVESİNDE ODAMIZ TARAFINDAN İLÇE TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TOPLUCA ALINACAKTIR.

SGK YA FATURA KESEN TÜM ÜYELERİMİZ FATURALARI KARGO YOLUYLA GÖNDERMEMESİ GEREKMEKTEDİR. TÜM ECZANELERİMİZİN FATURALARI ODAMIZ TARAFINDAN GÖTÜRÜLECEKTİR. İÇERİSİNDE BULUNDUĞUMUZ DURUM SÜRESİNCE TESLİM İŞLEMİ ODAMIZ TARAFINDAN YAPILACAK OLUP SÜREÇ SONUNA KADAR ÜYELERİMİZDEN HİZMET BEDELİ ALINMAYACAKTIR.

ÜYELERİMİZ FATURALARINI 07 MAYIS 2020 24:00'A KADAR KESMEK ZORUNDADIRLAR.

KESİLEN FATURALAR EKSİKSİZ VE AŞAĞIDA BELİRTİLEN ŞEKİLDE HAZIRLANIP TEK BİR POŞET İÇERİSİNE KONULARAK AŞAĞIDAKİ PROGRAMDA BELİRTİLEN SAATE KADAR BELİRTİLEN İLÇE TEMSİLCİLİKLERİMİZE BIRAKMASI GEREKMEKTEDİR. BEKLEME YAPILMAYACAK OLUP ECZANELER DOLAŞILMAYACAKTIR.

SGK REÇETE ÇANTASI İHTİYACI OLAN ÜYELERİMİZİN TESLİMDEN ÖNCE ÇANTALARINI ODAMIZDAN TEMİN EDEREK  FATURALARINI TAMAMLAMALARI VE İCMAL ONAYLARINI TAMAMEN BİTİRMİŞ OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

REÇETE TESLİMİ ESNASINDA EKTE BULUNAN FORMU DOLDURARAK A GRUBU REÇETE TORBASININDAKİ CEP İÇİNE FORMU MUHAKKAK KOYMANIZ GEREKMEKTEDİR. FORMU BİLGİSAYARINIZA İNDİREREK BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURUMALISINIZ VE FORMA EK OLARAK TÜM REÇETE GRUPLARININ ÖZET BİLGİLERİNDEN 1 ER TANE FORMA İLİŞTİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.

TESLİM TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

Odadan poşet alımlarınızda hangi grub reçeteleriniz için poşet aldıracağınızı alacak kişiye muhakkak bildiriniz

SGKya kesmiş olduğunuz faturaları poşetler koyarken poşet dışından faturanın tamamen okunacak şekilde poşete konulması gerekmektedir. Faturaları reçete içlerine,  zarf içine, katlamadan ve ters koymadan okunacak şekilde koyulması gerekmektedir.

A GRUBU REÇETELERİ BEYAZ POŞETE

B GRUBU REÇETELERİ SARI POŞETE

C GRUBU REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE

YURTDIŞI REÇETELERİ YEŞİL POŞETE

MEDİKAL REÇETELER MAVİ POŞETE

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ TURUNCU veya ÜZERİNDE KAN ÜRÜNÜ YAZAN KIRMIZI  POŞETE

Program aşağıda sunulmuştur.

Fethiye ve Seydikemer       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA SAAT 12:00 DE  Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA     14:00 DA ARI ECZANESİNDEN

Ortaca          : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA      YAŞAR ECZANESİNDEN

Köyceğiz       : 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA     CEMRE ECZANESİNDEN

Yatağan         : 12 MAYIS  2020  SALI   SAAT 10:30 DA İREM ECZANESİNDEN

Milas             : 12 MAYIS  2020  SALI        Saat : 12:00 DA ZEYBEKOĞLU ECZANESİNDEN

Bodrum         : 12 MAYIS  2020  SALI SAAT 14:00 DA AKAY ECZANESİNDEN

Datça                  : 11 MAYIS  2020  PAZARTESİ    SAAT 12:00'DA DATÇA ECZANESİ'NDEN

Marmaris            : 11 MAYIS  2020  PAZARTESİ     14:00'DA YEŞİL ECZANESİNDEN

Menteşe - Ula - Kavaklıdere 13 MAYIS  2020  ÇARŞAMBA  saat 13:00 a KADAR

E-REÇETE OLAN REÇETELER SIRAYA KONULMAYACAK, E REÇETE İÇERİSİNDE KÜPÜRÜ BULUNAN VEYA MAJİSTRAL TARİFE İLAÇ OLAN E REÇETELER SIRAYA KONULACAKTIR. , E REÇETE OLMAYAN REÇETELER DÖKÜM LİSTESİNDEKİ SIRA NUMARASI VERİLEREK DİZİLECEKTİR.

C GRUBU SIRALI DAĞITIM REÇETELERİ KIRMIZI POŞETE KONULARAK ÖZET BİLGİSİ ÜZERİNE YAPIŞTIRILACAK VE POŞET ÜZERİNE C GRUBU REÇETELERİNİN OLDUĞU BELİRTİLECEKTİR.

KAN ÜRÜNÜ REÇETELERİ VE C GRUBU REÇETELERİ AYRI AYRI KIRMIZI POŞETLERE KONULACAK VE ÜZERİNE KAN VEYA C GRUBU REÇETESİ OLARAK BELİRTİLECEKTİR.

Yurt Dışı Reçetesi Yapan Üyelerimiz döküm listesinin üzerine muhakkak sicil numarası yazması gerekmektedir.

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (NİS-20) . Bilgi Edinilmesi rica olunur