SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (OCAK 2020)

Fethiye         : 01- 13 OCAK 2020  tarihleri arasında, 13 OCAK 2020 PAZARTESİ günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 OCAK 2020 PAZARTESİ   15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 13 OCAK 2020 PAZARTESİ   12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 13 OCAK 2020 PAZARTESİ   10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 10 OCAK 2020 CUMA   ECZANELERDEN

Milas             : 10 OCAK 2020 CUMA    Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 10 OCAK 2020 CUMA saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 09 OCAK 2020 PERŞEMBE   SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 09 OCAK 2020 PERŞEMBE   14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 14 OCAK 2020 SALI GÜNÜ SAAT 13:00'a kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (ARA-19) . Bilgi Edinilmesi rica olunur