SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (ŞUBAT 2020)

Fethiye         : 01- 12 ŞUBAT  2020  tarihleri arasında, 12 ŞUBAT  2020 ÇARŞAMBA günü 12:00'a kadar Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 12 ŞUBAT  2020 ÇARŞAMBA   15:00 – 16:00 arası Eczanelerden

Ortaca          : 12 ŞUBAT  2020 ÇARŞAMBA    12:30 – 13:30 arası Eczanelerden

Köyceğiz       : 12 ŞUBAT  2020 ÇARŞAMBA   10:30 – 12:00  Eczanelerden

Yatağan         : 11 ŞUBAT  2020 SALI    ECZANELERDEN

Milas             : 11 ŞUBAT  2020 SALI     Saat : 12:00-13:00 MELTEM ECZANESİ ÖNÜNDEN

Bodrum         : 11 ŞUBAT  2020 SALI   saat 15:00-  16:00   Ardo Dondurma Cafe (Ptt konacı şube karşı sokağı) Alparslan Türkeş bulvarı Recep Yazıcıoğlu Sok Konacık mah.

Datça                  : 10 ŞUBAT  2020 PAZARTESİ SAAT 12:00 ECZANELERDEN

Marmaris            : 10 ŞUBAT  2020 PAZARTESİ  14:30 -15:30 DENİZBANK ARKASI OTOPARK

Evraklarınızı 13 ŞUBAT  2020 PERŞEMBE  MESAİ BİTİMİNE kadar oda binamıza ulaştırabilirsiniz

Karekod uygulamasının dışında bulunan soğuk zincir, insülin kalem ucu, serum v.b ilaçlar için reçete ekinde yer alan kupür ve barkodlarda daha önce olduğu gibi kupür iptali uygulaması kırmızı kalem ile yapılarak devam edecektir (OC-20) . Bilgi Edinilmesi rica olunur