SGK REÇETE TESLİM PROGRAMI (TEMMUZ 2020)

ÖNEMLİ:

(HAZİRAN 2020 AYINA AİT REÇETE VE FATURALARI) TEMMUZ 2020 REÇETE TOPLAMA DÖNEMİNDE PANDEMİ ÖNCESİ SİSTEME DÖNÜLMÜŞTÜR. REÇETELERİ AŞAĞIDA BELİRTİLEN YER VE ZAMANLAR ARASINDA ODAMIZ TARAFINDAN HİZMET BEDELİ KARŞILIĞI TOPLANACAKTIR.

Fethiye ve Seydikemer       : 13 TEMMUZ 2020  PAZARTESİ SAAT 12:00 ye kadar  Fethiye İlçe Temsilciliği'nde ( Yeni Devlet Hastanesi Yanı

Dalaman       : 13 TEMMUZ 2020  PAZARTESİ     SAAT 13:00 SONRASI ECZANELERDEN

Ortaca          : 13 TEMMUZ 2020  PAZARTESİ  SAAT 11:30 SONRASI ECZANELERDEN

Köyceğiz       : 13 TEMMUZ 2020  PAZARTESİ  SAAT 10:30 SONRASI ECZANELERDEN