Sıralı Dağıtım Sistemi kapsamındaki reçeteler

Bölgenizde karşılanan, Sıralı Dağıtım Sistemi kapsamındaki reçetelerde, kesinlikle limit aşımı, sıra ihlali yapılmaması, sıralı reçete tiplerinde odadan bilgi alınarak sıranın kimde olduğunun teyit edilmesi, aylık kotalı reçetelerde ise “reçete ekle” yapıldıktan sonra limitin açık olduğu doğrultuda, sistemin izin veriyor olması halinde reçete karşılanması, bu tip reçetelerin günü gününe Reçete Tevzi Sistemi’ne kaydının yapılması ve zorunlu hallerde limit dolu olduğu halde karşılanan reçeteler için ekteki dilekçenin doldurulup, bu konuda sorumlu ilçe temsilcisine onaylattıktan sonra, sıralı dağıtım reçete kontrollerinden sorumlu Oda Yönetim Kurulu Üyesinin de onayıyla reçete kaydının yapılabileceği, İCMAL LİSTELERİNİN ONAYLAMA İŞLEMİNİN DE SADECE BU KONUDA SORUMLU OLAN İLÇE TEMSİLCİSİNE yaptırılması, kesinlikle reçete teslimi anında oda çalışanına onay yaptırılmaması ve odaya gönderilmemesi gerekmektedir. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için bu konuda gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederim.

Ecz. Saim KORKMAZ

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

Sıralı Dağıtım Reçetelerinden Sorumlu İlçe Temsilcileri:

MENTEŞE : Ecz. Begüm ÖCAL

BODRUM : Ecz. Övünç ÖZTÜRK