YENİLENEN WEB SİTEMİZ HAKKINDA

Değerli Üyelerimiz;

Odamızın yeni görsel ve düzenlemelerle yayına almış olduğu yeni web sitemiz  tüm üyelerimizin ve halkımızın en iyi şekilde duyurularımıza, haberlerimize ve nöbet sistemine ulaşması amaçlanmıştır.

Üyelerimizin sitemizi kullanımında tüm verilere kendi sayfalarına ulaşım sağlayabilmeleri için kullanıcı girişi yapmaları gerekmektedir.

Giriş yapan  üyemiz ilan ve takas ekleme, Üyelik bilgilerini güncelleme (adres, telefon v.b.) şifre değiştirme, odamız tarafından uygulanacak anketlere katılım sağlama, odamız ve bağlı bulundukları ilçe temsilciliklerden iletilen mesajları okuma  işlemlerine sahip olacaklardır.

Şifre ve kullanıcı adları sms yoluyla sizlere iletilecektir.

Ayrıca düzenlenen nöbetçi eczane sisteminde özellikle hastaların eczaneyi bulmalarında kolaylık sağlanmış ve nöbetçi eczanenin harita bilgileri nöbetçi eczane bölümde yayımlanması sağlanmıştır. Bu özellik sayesinde mobil sitemizden nöbetçi eczane araması yapıldığında mobil telefonları aracılığıyla yol tarifi alabilmektedirler.

Bunun yanı sıra nöbet bölgesi fazla olan ilçelerimizde toplu olarak nöbetçi eczanelerin görünmesi düzeltilerek ilçelerdeki nöbet bölgesine göre arama yapılarak  hastanın bulunduğu bölgedeki nöbetçi eczaneye ulaşması sağlanmıştır. ( Örneğin Bodrum mumcular nöbeti aranıyor ise Bodrum (Mumcular) seçimi yapılara sadece bu bölge nöbeti görüntülenecektir.)

Sitemiz yeni haliyle yayıma girdiği için bazı düzeltmeler ulaşılamayan içerikler olabilir. Bu gibi durumlarda odamızla irtibata geçerek sıkıntıların giderilmesinde yardımcı olmanızı rica ederiz.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu

Üye Girişi yapıldığında üyenin nöbet bölgesine göre bulunduğu eczaneden nöbetçi eczaneye gidişin gösterildiği yol tarifinin çıktısını alarak o gece nöbet levhasına veya kapısına asabilirler

Üyelerimizin Harita üzerinde lokasyonları yapılmıştır. Fakat bazı eczanelerimizin harita üzerinde kaymalar olabilmektedir. Üyelerimiz kendi sayfalarında giriş yaptıktan sonra harita üzerinde eczanelerinin yerlerini kontrol etmeleri ve eğer kayma var ise aşağıda belirtilen şekilde harita üzerinde eczanesinin bulunduğu yeri düzeltmeleri yanlış bilgilendirme olmaması açısından gereklidir.

img-responsive