BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ

Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ

Türk Eczacıları Birliği Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi

1975 yılında İstanbul'da doğdu. 1992 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden, 1996 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden, 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Adalet bölümünde eğitimine devam etmektedir.

1997-2001 yılları arasında İstanbul'da Burak Eczanesinin sahip ve mesul müdürlüğünü yapmış, 2001-2006 yılları arasında Lilly ilaç firmasında satış mümessili olarak çalışmıştır. 1997-2001 yılları arasında İstanbul Eczacı Odası'nda Bölge Temsilciliği ve Denetçi Eczacılık, 2007-2011 yılları arasında da Muğla Eczacı Odası'nda Bölge Temsilciliği ve Denetçi Eczacılık görevlerinde bulunmuştur.

2011-2013 yılları arasında Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeliği ve Büyük Kongre Delegeliği görevlerini yürütmüş, 2013 yılında aynı görevlerine tekrar seçilmiştir. Ayrıca 2012 yılından beri Bodrum İlçe Hıfzıssıhha Kurulu üyesidir. 2006 yılından bu yana Muğla'nın Bodrum ilçesinde Söğütlü Eczanesi sahip ve mesul müdürlüğünü yapmaktadır.

Ecz. İbrahim ERTÜRK

Ecz. Abdül Cemil CEM