18. Dönem Olağan Mali Kongremiz Gerçekleşti

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Mali Genel Kurulu 28 Eylül 2024 Cumartesi günü oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kongrenin açılışını yapan Genel Sekreter Ecz. Begüm ÖCAL kongreye katılan tüm üyelerimize hoş geldiniz diyerek saygı duruşu ve istiklal marşına davet etti. Ardından Kongreye verilen önerge ile Divan Kurulu seçimleri gerçekleşti.

Divan Kurulu Başkanlığına Geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz. İbrahim ERTÜRK ve Katipliklerine Ecz. Kevser Eylül ERSOY,Ecz.  Volkan BİRGİLİ seçildiler.

Divan Başkanı Ertürk ilk olarak  18. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Saim KORKMAZ’a söz verdi

Korkmaz; Hoşgeldiniz dileklerini sunarak, Yoğun katılım için teşekkür etti. Sözlerine şöyle devam etti:

“25 Eylül Dünya Eczacılar gününü kutlu olsun. 14 mayıs ülkemizde, 2009 yılındaki FIP kongresinde TEB’in önergesi ile alınan kararla dünya eczacılar günü olarak kabul edildi. Uzun zamandır Filistin halkına yönelik İsrailin başlattığı bölgesel ve küresel kriz soykırımı kınıyorum. Dünyanın buna ses çıkarmamasını da kınıyorum. 1 yılı tamamladık. Geçen seneki konuşmamı hatırlıyorum. Mesleğimizin geleceğine ışık tutacak etkinlikler yapacağımızı söyledik. Tüm bunları gerçekleştirmemize yardım eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi

Konuşmanın ardından 18.Dönem Yönetim Kurulu Çalışma Raporu Genel Sekreter Ecz. Begüm ÖCAL tarafından, Mali Rapor Sayman Ecz. Övünç ÖZTÜRK tarafından, Denetleme Kurulu Raporu Ecz. Cem DEMİR tarafından okunarak oy birliğiyle ibra edildi.

2024-2025 yılı tahmini mali bütçe Sayman Ecz. Övünç Tarafından okunarak oy çokluğu ile kabul edildi ve Dilek temenni bölümüne geçildi.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Kurucu Başkanı Ecz. Salih KÖLEOĞLU, Ecz. Serap TOPKAYA ERDEN, Ecz. Esra İLHAN, Ecz. Sevgi ERKAN birer konuşma gerçekleştirdiler.

Türk Eczacıları Birliği  Yüksek Haysiyet Divanı Üyesi Ecz. Burak SÖĞÜTLÜ’de  söz alarak “Sizleri TEB Yüksek haysiyet divanı adına saygıyla selamlıyorum başarılı bir kongre geçirmekteyiz. 23 Aralık 1989 tarihinde odamız kuruldu bu sene odamızın 35. Kuruluş yıl dönümü.Bir çok kıymetli başkanlarımız burada bu odamızın üyesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi

Divan Kurulu Başkanı Ecz. İbrahim ERTÜK 18. Dönem Mali Kongresini tüm üyelerimize teşekkür ederek sonlandırdı.

• 18. Dönem Olağan Mali Kongremiz Gerçekleşti